ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد معاون اف بی آی استعفا داد فوری/ فرودگاه نجف تا ۲۴ ساعت آینده به روی پرواز‌های ایران بازگشایی می‌شود شیخ نعیم قاسم: از مواضع ایران اسلامی تجلیل می‌کنیم؛ دست از مقاومت نخواهیم کشید جزییات دیدار نتانیاهو با رئیس امارات در ابوظبی هیأت ایرانی در نیویورک: برنامه‌ای برای مذاکره با آمریکا نداریم

بازداشت ۱۳۰۰ تبعه افغانستان در پاکستان

بازداشت ۱۳۰۰ تبعه افغانستان در پاکستان کنسولگری دولت موقت طالبان در کراچی اعلام کرد حدود ۱۳۰۰ تبعه افغانستان از جمله زنان و کودکان در ایالت سند پاکستان بازداشت شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۸ - ۱۷ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 08
کد خبر: ۱۵۸۱۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «عبدالجبار تخاری» سر کنسول دولت موقت طالبان در کراچی اعلام کرد حدود 1300 تبعه افغانستان،‌ از جمله زنان و کودکان در ماه‌های اکتبر و نوامبر در ایالت سند پاکستان بازداشت شده‌اند و در زندان به سر می‌برند.

وی با اظهار اینکه در میان زندانیان 257 زن و 326 کودک وجود دارد، افزود کنسولگری طالبان در کراچی تاکنون شماری از افراد بازداشت شده را با تلاش‌های زیاد آزاد کرده، اما هنوز شمار زیادی همچنان زندانی هستند.

تخاری درباره دلیل بازداشت شهروندان افغانستان گفت این افراد پس از تنش‌های لفظی میان هواداران تیم‌های کریکت دو کشور و نزاع شماری از افغان‌ها در ایالت سند شروع شده است.

این در حالی است که «انیزه کاکر» وکیل مدافع پاکستانی می‌گوید پلیس بیشتر این افراد و خانواده‌ها را به دلیل «اقامت غیر‌قانونی» زندانی کرده است، اما در میان بازداشتی‌ها کسانی هستند که اسناد اقامت نیز دارند.

این وکیل پاکستانی می‌گوید شماری از خویشاوندان بازداشتی‌ها به او گفته‌اند پلیس ایالت سند از برخی از نزدیکان این زندانی‌ها تا 200 هزار کلدار پاکستانی(معادل حدود 900 دلار) درخواست رشوه کرده است.

بازداشت گسترده اتباع افغانستان در پاکستان واکنش «حامد کرزی» رئیس جمهور پیشین این کشور را نیز در پی داشته است که از اسلام‌آباد خواسته است تا با پناهجویان افغان بر اساس «موازین بین‌المللی و حقوق بشری» رفتار کنند و با آن‌ها «روش سالم و درخور یک همسایه نیک را در پیش گیرد».

کرزی در یک پیام توئیتری همچنین از سازمان ملل و نهادهای مدافع حقوق بشری خواسته است تا «در تأمین شرایط بهتر زند‌گی برای مهاجرین افغان در پاکستان تلاش نموده و از حقوق آن‌ها دفاع کنند»./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار